Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"van Bokhorst-van de Veen H"'
Autor:
Sweers, L.J.H., Keppler, J.K., Feng, S., Aponte Zea, J., van Bokhorst-van de Veen, H., Timmermans, R.A.H., Boom, R.M., Fogliano, V., Lakemond, C.M.M., Mishyna, M.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies August 2024 96
Autor:
Banach, J.L., van Bokhorst-van de Veen, H., van Overbeek, L.S., van der Zouwen, P.S., Zwietering, M.H., van der Fels-Klerx, H.J.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 May 2020 321
Autor:
Banach, J.L., van Bokhorst-van de Veen, H., van Overbeek, L.S., van der Zouwen, P.S., van der Fels-Klerx, H.J., Groot, M.N. Nierop
Publikováno v:
In Food Control November 2017 81:137-146
Autor:
Banach, J. L., van der Berg, J. P., Kleter, G., van Bokhorst-van de Veen, H., Bastiaan-Net, S., Pouvreau, L., van Asselt, E. D.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 32, p11063-11080, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Voedingsindustrie : vakblad
It is always raining reports at the Dutch Food and Consumer Product Safety Authority (NVWA): Salmonella in meatloaves, smoked sausages and in basil spice spreaders, Listeria monocytogenes in frozen corn, allergens in products that do not belong there
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::9c80b9bda25cdcb31d690d798b4a7f74
https://research.wur.nl/en/publications/cleaning-starting-point-of-every-production-process
https://research.wur.nl/en/publications/cleaning-starting-point-of-every-production-process
Publikováno v:
Voedingsindustrie : vakblad
Het blijft meldingen regenen bij de NVWA: Salmonella in gehaktbroodjes, rookworsten en basilicumkruidenstrooiers, Listeria monocytogenes in bevroren mais, allergenen in producten die daar niet in horen. Waarom gaat het toch zo frequent mis? Het antwo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::7b511c3398016630090c675ff2b9b41a
https://research.wur.nl/en/publications/reiniging-startpunt-van-ieder-productieproces
https://research.wur.nl/en/publications/reiniging-startpunt-van-ieder-productieproces
Publikováno v:
Voedingsindustrie : vakblad, 28(4), 50-51
Voedselfabrikanten willen graag al in een vroeg stadium van het productontwerp, op een gestructureerde, transparante en reproduceerbare wijze, een gevarenidentificatie kunnen uitvoeren. WUR-onderzoekers ontwikkelen daar momenteel een digitale tool vo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::b3765dbcf5beafc37be8f51b4fb22830
https://research.wur.nl/en/publications/safe-by-design-borgt-voedselveiligheid
https://research.wur.nl/en/publications/safe-by-design-borgt-voedselveiligheid