Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"valorization of residues"'
Publikováno v:
Clean Technologies, Vol 5, Iss 3, Pp 1028-1043 (2023)
Each year, the amount of residue generated from food production increases, caused by the continuous population growth. Banana is one of the most consumed fruits in the world, with an annual production of 116.78 million tonnes. However, just 12 wt% of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43b82f5c08df429ba9c8e865dd0c5662
Autor:
Mafalda Silva, Ana Cristina Ramos, Fernando J. Lidon, Fernando H. Reboredo, Elsa M. Gonçalves
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1464 (2024)
Mushroom cultivation presents a viable solution for utilizing agro-industrial byproducts as substrates for growth. This process enables the transformation of low-economic-value waste into nutritional foods. Enhancing the yield and quality of preharve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fb7a8e1c67d421ea5682aa0828515c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Journal of Supercritical Fluids. 167:105046
Producción Científica
Residues of the tobacco industry are a source of valuable compounds such as solanesol and nicotine. In this work, the supercritical fluid extraction of these compounds from tobacco scrap was studied. The effect of the key
Residues of the tobacco industry are a source of valuable compounds such as solanesol and nicotine. In this work, the supercritical fluid extraction of these compounds from tobacco scrap was studied. The effect of the key
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.