Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"vacuum-pulse drying"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shcheglova I.V., Vereshchagin A.L.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 1, Pp 50-55 (2015)
Wild-growing mushrooms traditionally are considered one of the sources of food fibers, vegetable proteins, macro - and - micronutrients, and also flavor components. However, the composition of mushrooms includes antinutritional substances capable to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b32bb7bf8c614da19b79d03bb7bd9645
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. V. Shcheglova, A. L. Vereshchagin
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 1, Pp 50-55 (2015)
Wild-growing mushrooms traditionally are considered one of the sources of food fibers, vegetable proteins, macro - and - micronutrients, and also flavor components. However, the composition of mushrooms includes antinutritional substances capable to