Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"vacuum spray dryer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernanda de Melo Ramos, Cíntia Carla Melgaço de Oliveira, Vivaldo Silveira Junior, Ana Silvia Prata Soares
Publikováno v:
Food Science and Technology v.36 n.4 2016
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 36, Issue: 4, Pages: 724-729, Published: 19 SEP 2016
Food Science and Technology, Vol 36, Iss 4, Pp 724-729
Food Science and Technology, Iss 0
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 36, Issue: 4, Pages: 724-729, Published: 19 SEP 2016
Food Science and Technology, Vol 36, Iss 4, Pp 724-729
Food Science and Technology, Iss 0
In this work, an experimental unit of a vacuum spray dryer was built. This prototype attempted to combine the advantages of freeze-drying (drying at low temperatures due to vacuum) and spray drying (increase of surface area aiming the improvement of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.