Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"vacuum evaporator"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknik Pertanian Lampung, Vol 10, Iss 2, Pp 252-262 (2021)
The potential of brown sugar as a substitute for granulated sugar is enormous considering the abundant coconut sap production. However, the quantity of brown sugar production through the traditional method is one of the main obstacles. This study use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9da0d34b3874fe0a670fc994f68f860
Autor:
Nina Rudska, Oleksander Cherevko, Andrii Pugach, Nataliia Ponomarenko, Hennadii Tesliuk, Ruslan Zakharchenko, Alexander Postadzhiev, Nataliia Tytarenko
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 1:41-49
The object of the study is a multi-component past-like semi-finished product based on apples, Jerusalem artichokes, cranberries and hawthorn, which are natural nutrients with original properties obtained by cooking at 55–60°C in an experimental va
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 1 No. 11 (121) (2023): Technology and Equipment of Food Production; 41-49
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 1 № 11 (121) (2023): Технології та обладнання харчових виробництв; 41-49
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 1 № 11 (121) (2023): Технології та обладнання харчових виробництв; 41-49
The object of the study is a multi-component past-like semi-finished product based on apples, Jerusalem artichokes, cranberries and hawthorn, which are natural nutrients with original properties obtained by cooking at 55–60 °C in an experimental v
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
THE THERMOELECTRIC VACUUM CROCK-POT AND THE AUTOMATED WORKPLACE FOR ITS RESEARCH AS A CONTROL OBJECT
Publikováno v:
Автоматизация технологических и бизнес-процессов, Vol 9, Iss 2 (2017)
The technologies of thermal treatment in vacuum are widely used in various fields of production, in particular in the food industry, but their application at farms, hotels or a for domestic purposes is limited because of the big sizes, high cost of p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bb5fac5bde342f6910e8d5904a46e7e
Autor:
Aleksey Zagorulko, Oleksander Cherevko, Andrii Zahorulko, Marіna Yancheva, Mariana Bondar, Svеtlana Dudnyk
Publikováno v:
Technology Audit and Production Reserves, Vol 5, Iss 3(61), Pp 26-28 (2021)
The object of research is the method of production of comfiture from fruit and vegetable raw materials. The production of comfiture using traditional technologies is characterized by the loss of physiologically functional ingredients of raw materials
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.