Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"vacuum dehydration"'
Publikováno v:
AgriEngineering, Vol 6, Iss 2, Pp 1712-1724 (2024)
This study aimed to determine the usage potential of vacuum-dehydrated ground beef in beef patty production. First, the fresh ground beef was dehydrated in vacuum dryers at 25, 35, and 45 °C for dehydration kinetics and color change. Then, the vacuu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f514bb76066f46a39a79905d9007b681
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Faster Generation of Nanoporous Hematite Ore through Dehydration of Goethite under Vacuum Conditions
Publikováno v:
ISIJ International. 61:493-497
Goethite (FeOOH)-based ore has become attractive to be utilized in ironmaking. As mildly dehydrated to remove its high combined water (CW), it changes to a nanoporous hematite ore. The nanopore contributes a significant increase in ore reduction reac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emre Tumer, Yahya Tulek
In the study, the change in lycopene content of tomatoes, which were frozen either fresh or after being partially dehydrated with different methods (convective, osmotic, and vacuum dehydration) during the 6-month storage at ?20°C was investigated. I
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ebb5850e9c58efbd9572b295f83f7301
https://hdl.handle.net/11499/47612
https://hdl.handle.net/11499/47612