Zobrazeno 1 - 10
of 282
pro vyhledávání: '"usual intake"'
Autor:
Gyeong-yoon Lee, Dong Woo Kim
Publikováno v:
Korean Journal of Community Nutrition, Vol 28, Iss 5, Pp 414-422 (2023)
Objectives: This study evaluated usual dietary intakes of total fat and fatty acids among the Korean population based on the revised Dietary Reference Intakes for Koreans 2020 (2020 KDRIs). Methods: This study utilized data from the eighth Korea N
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f47adeb2921446aa9a88d33a7906b1bd
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 27 (2024)
Abstract Objective: To apply FFQ, knowledge about portion sizes is relevant. According to increased energy and nutrient requirements, average portion sizes of foods are supposed to increase during growth. We provide empirically derived portion sizes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4451f3a382844f23b092bc9b5494cc5c
Autor:
Niina E Kaartinen, Heli Tapanainen, Mirkka Maukonen, Essi Päivärinta, Liisa M Valsta, Suvi T Itkonen, Anne-Maria Pajari, Satu Männistö
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 26, Pp 303-314 (2023)
Abstract Objective: The shift towards plant-based diets with less meat and more legumes is a global target and requires an understanding of the consequences of dietary adequacy on the population level. Our aim was to model the impact of partial repl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00741bccfd9040599555aa609fa40063
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ivonne Ramírez-Silva, Sonia Rodríguez-Ramírez, Sofía Barragán-Vázquez, Analí Castellanos-Gutiérrez, Alan Reyes-García, Alejandra Martínez-Piña, Andrea Pedroza-Tobías
Publikováno v:
Salud Pública de México, Vol 62, Iss 5, sep-oct, Pp 521-531 (2020)
Objective. To estimate the usual intake and the prevalence of inadequacy of selected nutrients in the Mexican population and the potential effect that the nutrient retention factors (NRF) could have on these estimates. Likewise, document the methodol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71bd3fadd1b945f686d1240d19c184cc
Autor:
Tibebu Moges, Inge D. Brouwer, Tefera Darge Delbiso, Roseline Remans, Frédéric Baudron, Tefera Belachew, Jeroen C. J. Groot
Publikováno v:
Maternal and Child Nutrition, Vol 18, Iss 1, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Own production contributes much of the food supply in smallholder production systems in low‐ and middle‐income countries like Ethiopia. Understanding the potential as well as constraints of these production systems in terms of nutrient s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bb6361e884149cc95faae3a1bdded4d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archives of Public Health, Vol 75, Iss 1, Pp 1-13 (2017)
Abstract Background Statistical methods to model the usual dietary intake of foods in a population generally ignore the additional information on the never-consumers. The objective of this study is to determine the added value of Food Frequency Quest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ac283e6a52747d2a03aa3b2f8c69bf2