Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"urinary urea concentration"'
Publikováno v:
Livestock Science 139 (2011) 1-2
Livestock Science, 139(1-2), 122-134
Livestock Science, 139(1-2), 122-134
Dairy production in the Netherlands is characterized by high stocking densities, high inputs of chemical fertilizer and concentrates and is facing multiple challenges on environment, landscape and welfare issues. This review focuses on nitrate, ammon
Autor:
I.J.M. de Boer, M.A. Thomassen
Publikováno v:
Agriculture, Ecosystems and Environment, 111(1-4), 185-195
Agriculture, Ecosystems and Environment 111 (2005) 1-4
Agriculture, Ecosystems and Environment 111 (2005) 1-4
Current awareness of environmental pollution of animal production in Western Europe has triggered research on development of environmental indicators at farm level. Only when the environmental impact of commercial farms can be quantified effectively,
Publikováno v:
Agricultural Systems, 82(2), 139-160
Agricultural Systems 82 (2004) 2
Agricultural Systems 82 (2004) 2
Farm level modelling can be used to determine how farm management adjustments and environmental policy affect different sustainability indicators. In this paper indicators were included in a dairy farm LP (linear programming)-model to analyse the eff
Publikováno v:
Journal of Dairy Science 85 (2002)
Scopus-Elsevier
Journal of Dairy Science, 85, 3382-3388
Scopus-Elsevier
Journal of Dairy Science, 85, 3382-3388
Urinary urea concentration is an important predictor of NH 3 emission from dairy barns. To reduce urinary urea concentration, accurate and precise prediction of urea concentration for different feeding regimes is a prerequisite. The objective of this
Autor:
I.J.M. de Boer, M. de Vries
Publikováno v:
Livestock Science, 128(1-3), 1-11
Livestock Science 128 (2010) 1-3
Livestock Science 128 (2010) 1-3
Livestock production has a major impact on the environment. Choosing a more environmentally-friendly livestock product in a diet can mitigate environmental impact. The objective of this research was to compare assessments of the environmental impact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f8fdd034d638c2c9746a0c996ac54d0d
https://research.wur.nl/en/publications/comparing-environmental-impacts-for-livestock-products-a-review-o
https://research.wur.nl/en/publications/comparing-environmental-impacts-for-livestock-products-a-review-o
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, 85(12), 3389-3394
Journal of Dairy Science 85 (2002) 12
Scopus-Elsevier
Journal of Dairy Science 85 (2002) 12
Scopus-Elsevier
Emission of NH3 from dairy barns can be reduced substantially by changing the cows’ diet. Emission of NH3 is reduced most effectively when dietary changes result in a reduction of urinary urea concentration. The objective of this research was to pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::17a556eb670e2fc3a86fbbb74c4ae999
https://research.wur.nl/en/publications/prediction-of-ammonia-emission-from-dairy-barns-using-feed-charac
https://research.wur.nl/en/publications/prediction-of-ammonia-emission-from-dairy-barns-using-feed-charac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.