Zobrazeno 1 - 10
of 396
pro vyhledávání: '"uric acid metabolism."'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 116, Iss , Pp 106172- (2024)
In the present study, the stability of kidney bean-derived DWYDIK (Asp-Trp-Tyr-Asp-Ile-Lys) after acid and alkali treatment and in vitro simulated gastrointestinal digestion were determined. Next, the uric acid-lowering activity and mechanisms of kid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f17ee69768134e6586f7842fb0360603
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 4, Pp 1379-1390 (2023)
Hyperuricemia is a critical threat to human health, and a high inosine diet can increase the prevalence of it. Lacticaseibacillus rhamnosus Fmb14 was isolated from traditional fermented Chinese yogurt, and its inosine degradation rate reached 36.3 %
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28b107c39c2e49f5a7af4450a31071d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Вісник проблем біології і медицини, Iss 1, Pp 87--9 (2022)
Currently, purine metabolism disorders (hyperuricemia and gout) are called one of the risk factors for the development of diseases such as coronary heart disease, arterial hypertension, metabolic syndrome, kidney pathology. The article shows the basi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3d4cdadae394863a5d3b26df1af4d5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eder Orlando Méndez-Salazar, Janitzia Vázquez-Mellado, Carlos S. Casimiro-Soriguer, Joaquin Dopazo, Cankut Çubuk, Yessica Zamudio-Cuevas, Adriana Francisco-Balderas, Karina Martínez-Flores, Javier Fernández-Torres, Carlos Lozada-Pérez, Carlos Pineda, Austreberto Sánchez-González, Luis H. Silveira, Ana I. Burguete-García, Citlalli Orbe-Orihuela, Alfredo Lagunas-Martínez, Alonso Vazquez-Gomez, Alberto López-Reyes, Berenice Palacios-González, Gabriela Angélica Martínez-Nava
Publikováno v:
Molecular Medicine, Vol 27, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Abstract Objective To evaluate the taxonomic composition of the gut microbiome in gout patients with and without tophi formation, and predict bacterial functions that might have an impact on urate metabolism. Methods Hypervariable V3–V4 regions of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8545052a4b154fcaadac45df34ac3bb1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.