Zobrazeno 1 - 10
of 345
pro vyhledávání: '"uplc dad"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 6, Pp 145-152 (2024)
旨在为低温压榨鲜青花椒油的工业生产、贮藏和质量控制提供借鉴,利用超高效液相色谱-二极管阵列检测器-高分辨质谱(UPLC-DAD-HRMS)技术对低温压榨鲜青花椒油中色素进行测定,并研究贮
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28b1f8a8e4914d35978951bdf9a90a62
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 23, p 5684 (2024)
Goji berry (Lycium barbarum L.), also known as wolfberry, is a traditional Chinese medicinal herb widely utilized as a functional food ingredient throughout East Asia. In this study, we developed a rapid high performance liquid chromatography-diode a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b31915c1f4e4e1f91f13c6502580997
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101413- (2024)
Germinated soybean is one kind of food and a medicine. In the actual process of producing a large amount of naturally germinated soybean, it is difficult to strictly control the germination process conditions. However, sprout length may be more suita
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d6741eeab984b19a770126f2e3f5214
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 17, p 4106 (2024)
Spelt Triticum aestivum L. subsp. spelta (cv. Wirtas), einkorn Triticum monococcum L. (cv. Samopsza) and emmer Triticum dicoccum Schrank (Schuebl) (cv. Płaskurka biała and Płaskurka ciemna) spring wheat cultivars were analyzed and compared to comm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1d9932c20254d5da7d1d93e91df9044
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 6, p 1397 (2023)
Cranberry fruits are an important source of anthocyanins and anthocyanidins. The aim of the present study was to investigate the effect of excipients on the solubility of cranberry anthocyanins and their dissolution kinetics as well as on the disinte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb8f0f8778004921bef227bc6ece22e9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.