Zobrazeno 1 - 10
of 1 068
pro vyhledávání: '"unsaturated fat"'
Autor:
Saad M. Hussein, Matias J. Aguerre, Thomas C. Jenkins, William C. Bridges, Gustavo J. Lascano
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 10, p 506 (2024)
Including dietary fat can increase the energy density of diets fed to ruminants, reducing dry matter intake (DMI). Effects of different fat sources on nutrient digestion and fermentation can vary depending on dietary fat concentration and the forage-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/feae3dc3e5684a82863f224d13e00f7e
Autor:
Israa M. Shatwan, Noha M. Almoraie
Publikováno v:
Clinical Nutrition Open Science, Vol 45, Iss , Pp 32-41 (2022)
Summary: Background and aims: Research has investigated and established the role of dietary intake and risk factors for obesity. Due to the impact of changes in the Saudi dietary pattern and an increased consumption of high calorie food on obesity ri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d103c2f883bd4737bcfbdb9defb944c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 14 (2023)
Introduction: The role of dietary fat in the evolution of cardiometabolic disorders is highly controversial. As both dietary intake and the development of cardiometabolic risk differ by sex, we evaluated sex-specific differences in the associations b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/119ddd79d4bf42d8950a90c0c0f99b08
Autor:
Iolanda Lázaro, Joaquim Bobi, Montserrat Cofán, Garyfallia Kapravelou, Antonio J. Amor, Joaquin Surra, Carmen Gómez-Guerrero, Emilio Ortega, Jesus Osada, Ana Paula Dantas, Aleix Sala-Vila
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
IntroductionThe lower rates of cardiovascular disease in Southern Europe could be partially explained by the low prevalence of lipid-rich atheroma plaques. Consumption of certain foods affects the progression and severity of atherosclerosis. We inves
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b4a1998315845b8a5fa0a1869cd7a97
Autor:
Lorena S. Pacheco, Yanping Li, Eric B. Rimm, JoAnn E. Manson, Qi Sun, Kathryn Rexrode, Frank B. Hu, Marta Guasch‐Ferré
Publikováno v:
Journal of the American Heart Association: Cardiovascular and Cerebrovascular Disease, Vol 11, Iss 7 (2022)
Background Epidemiologic studies on the relationship between avocado intake and long‐term cardiovascular disease (CVD) risk are lacking. Methods and Results This study included 68 786 women from the NHS (Nurses’ Health Study) and 41 701 men from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2630631684764ceab6e5919e925eb5ce
Autor:
Aida Collado, Elena Domingo, Patrice Marques, Eva Perello, Sergio Martínez-Hervás, Laura Piqueras, Juan F. Ascaso, José T. Real, Maria-Jesus Sanz
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 12 (2021)
Context: Primary hypercholesterolemia (PH) is a lipid disorder characterized by elevated levels of cholesterol and low-density lipoprotein (LDL). Low-grade systemic inflammation is associated with PH, which might explain the higher incidence of cardi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2dee9ae33b74fd7a5bfa3e74d1983ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.