Zobrazeno 1 - 10
of 209
pro vyhledávání: '"unpasteurized milk"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angelina Wójcik-Fatla, Joanna Krzowska-Firych, Krzysztof Czajka, Joanna Nozdryn-Płotnicka, Jacek Sroka
Publikováno v:
Pathogens, Vol 12, Iss 5, p 653 (2023)
The alimentary route is the second most important route of tick-borne encephalitis infection. In Poland, the last TBE case due to the consumption of unpasteurized milk or dairy products of infected animals was recorded in 2017 as the fourth documente
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aeedc76e138b454eb8f8d50f95106f44
Autor:
Joelle K. Salazar, Lauren J. Gonsalves, Megan Fay, Padmini Ramachandran, Kristin M. Schill, Mary Lou Tortorello
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Unpasteurized milk is used to produce aged artisanal cheeses, which presents a safety concern due to possible contamination with foodborne pathogens, especially Listeria monocytogenes. The objective of this study was to examine the composition of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43cb38a9754d4d589d61738e1c1252b4
Autor:
Joelle K. Salazar, Christina K. Carstens, Padmini Ramachandran, Arlette G. Shazer, Sartaj S. Narula, Elizabeth Reed, Andrea Ottesen, Kristin M. Schill
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 18, Iss 1, Pp 1-13 (2018)
Abstract Background The microbiome of cheese is diverse, even within a variety. The metagenomics of cheese is dependent on a vast array of biotic and abiotic factors. Biotic factors include the population of microbiota and their resulting cellular me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61d96d04bbf040ca90424ffbf19d489a
Publikováno v:
Veterinarska stanica
Volume 54
Issue 4
Volume 54
Issue 4
Cottage cheese is the largest segment of the dairy market and is most often consumed as a fresh food. The microbiological quality of domestic cottage cheese can pose a problem for public health. Cottage cheese belongs to a group of foods having a pot
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jenny Olofsson, Petra Griekspoor Berglund, Björn Olsen, Patrik Ellström, Diana Axelsson-Olsson
Publikováno v:
Infection Ecology & Epidemiology, Vol 5, Iss 0, Pp 1-7 (2015)
Background: Campylobacter jejuni is a common cause of human bacterial diarrhea in most parts of the world. Most C. jejuni infections are acquired from contaminated poultry, milk, and water. Due to health care costs and human suffering, it is importan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4e5e96680b24b60855c133c1797c074
Publikováno v:
Emerging Infectious Diseases, Vol 21, Iss 1, Pp 119-122 (2015)
The number of US outbreaks caused by nonpasteurized milk increased from 30 during 2007–2009 to 51 during 2010–2012. Most outbreaks were caused by Campylobacter spp. (77%) and by nonpasteurized milk purchased from states in which nonpasteurized mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c269423fba35473aa4c30a8fbcf7c7c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.