Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"unpasteurised milk"'
Autor:
Leila Cheikh Ismail, Tareq M. Osaili, Maysm N. Mohamad, Hala Zakaria, Aaesha Ali, Asma Tarek, Alizeh Ashfaq, Mohamed A. Al Abdouli, Sheima T. Saleh, Rameez Al Daour, Radhiya AlRajaby, Lily Stojanovska, Ayesha S. Al Dhaheri
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science, Vol 11 (2022)
Camel milk has been consumed for centuries due to its medicinal and healing properties. The present study aims to investigate the consumption patterns of camel milk and perceived benefits and risks among adults in the United Arab Emirates. A self-adm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08e83f1874af479daee89fcf92a4a56f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Morgan, D., Gunneberg, C., Gunnell, D., Healing, T. D., Lamerton, S., Soltanpoor, N., Lewis, D. A., White, D. G.
Publikováno v:
European Journal of Epidemiology, 1994 Oct 01. 10(5), 581-585.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3521176
Autor:
Nyanhongo, Nhamo
Brucellosis is a disease of socio-economic and zoonotic importance worldwide. In animals it is associated with the ingestion of feed that is contaminated with cyetic material from aborting herd-mates, while in humans it is associated with the consump
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2263/33370
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Epidemiology and Infection
Epidemiology and Infection, 148. Cambridge University Press
Epidemiology and Infection, 148. Cambridge University Press
There is world-wide increasing interest in the consumption of unprocessed, natural food commodities including fresh (unpasteurised) milk and milk products. Consumers are actively seeking out raw milk, partly due to health reasons, but also for taste,
Autor:
A. C. Berge, T. Baars
Publikováno v:
Epidemiology and Infection
There is world-wide increasing interest in the consumption of unprocessed, natural food commodities including fresh (unpasteurised) milk and milk products. Consumers are actively seeking out raw milk, partly due to health reasons, but also for taste,
Autor:
George William Nasinyama, Eric Etter, Alban Bellinguez, Edward Ssekawojwa, John Opuda, Patrice Grimaud
Publikováno v:
African Health Sciences
African Health Sciences; Vol 14, No 4 (2014); 790-796
African Health Sciences; Vol 14, No 4 (2014); 790-796
Background : Brucellosis is an important zoonotic disease in developing countries yet it is often not recognized, goes unreported and does not attract public health action by these governments including Uganda. Objective : To estimate the sero-preval
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0e5476877c5b6c58569eaac018be1e95
http://agritrop.cirad.fr/575735/
http://agritrop.cirad.fr/575735/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.