Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"university canteens"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1262 (2024)
The environmental impacts of excessive phosphorus emissions (PE) have been widely discussed in recent years. This study aims to calculate and evaluate the phosphorus footprint (PF) of food thrown away in Chinese universities. Based on a nationwide su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2341d39f5f374208992039f439682323
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sanja Vidaček Filipec, Petra Ratković, András Bittsánszky, András József Tóth, João PM Lima, Ada Rocha
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety (2023)
The association of food safety knowledge and climate with gender, education level, length of employment, food safety training, and professional role was measured using a 15-item food safety climate survey and a 20-item food safety questionnaire on a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9bc4e0ec43ee4a2da25ed61da4692940
Autor:
Ji, Yugang, Ko, Wen-Hwa
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 13, pp. 511-528.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-07-2021-0743
Publikováno v:
Ecosystem Health and Sustainability, Vol 8, Iss 1 (2022)
In recent years, there has been widespread concern regarding the carbon footprint (CF) of food waste due to the key impact of CF on climate change, particularly as China’s food waste is rising with its economic development. China has the largest sc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b403adeb57e84f72a62d6a13f6f97b55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 10, Pp e10975- (2022)
Managing the large amount and variety of waste produced by university canteens is challenging. This study used life cycle assessment (LCA) to investigate sustainable municipal solid waste (MSW) management solutions for Chulalongkorn University (CU) c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc5405a6a8c54a3181b2e3afd1cd48a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability; Volume 14; Issue 9; Pages: 5486
A food-waste initiative was conducted at two university canteens in the UK and India to examine food-waste attitudes and opportunities for food-waste reduction. Interventions were carried out to reduce food waste in both canteens. In the Indian cante
Autor:
Yu-Gang Ji, Wen-Hwa Ko
Publikováno v:
Sustainability; Volume 14; Issue 3; Pages: 1281
Sustainability, Vol 14, Iss 1281, p 1281 (2022)
Sustainability, Vol 14, Iss 1281, p 1281 (2022)
This study aimed to create a catering quality scale for university canteens in China. It is based on a questionnaire survey, with a total of 1302 distributed and 844 valid retrieved questionnaires, yielding a 64.8% recovery rate. Catering safety mana