Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"undervalued plants"'
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 3, p 377 (2022)
Wild edible plants are an important source of healthy food and have played an important role in traditional Mediterranean diets. In this paper, quality characteristics were typified in Portulaca oleracea L. and Porophyllum ruderale (Jacq.) Cass, unde
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8faf40760ed1404bbba9368fcc6d9c81
Publikováno v:
Plants; Volume 11; Issue 3; Pages: 377
Plants, Vol 11, Iss 377, p 377 (2022)
Plants, Vol 11, Iss 377, p 377 (2022)
Wild edible plants are an important source of healthy food and have played an important role in traditional Mediterranean diets. In this paper, quality characteristics were typified in Portulaca oleracea L. and Porophyllum ruderale (Jacq.) Cass, unde
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability, Vol 12, Iss 9562, p 9562 (2020)
Sustainability
Volume 12
Issue 22
Sustainability
Volume 12
Issue 22
Underutilised indigenous plants can support and strengthen the existing food system, as they are considered as socio-economically and environmentally appropriate. These plants generally adapt to marginal conditions, which is essential for a resilient
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.