Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"undergraduate health students"'
Publikováno v:
Higher Education, Skills and Work-Based Learning, 2020, Vol. 11, Issue 2, pp. 576-586.
Publikováno v:
Advances in Medical Education and Practice, Vol Volume 11, Pp 131-137 (2020)
Tinsae Shemelise Tesfaye,1 Wagaye Alemu,1 Tadesse Mekonen2 1Public Health Department, College of Medicine and Health Science, Dilla University, Dilla, Ethiopia; 2Food Science and Nutrition Directorate, Ethiopian Public Health Institute, Addis Ababa,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d2a360b39b74a4db2921a2cb349e61a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Public Health Reviews, Vol 39, Iss 1, Pp 1-12 (2018)
Abstract Background Education and training of undergraduate health science students in public health are insufficient in many parts of the world. This lack is a risk as early interest in specialist training options is a predictor of future training c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7647769512540028e24158a1c89da75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barbara Vizmanos, Fabiola Márquez-Sandoval, Montserrat González-Gómez, Martha Betzaida Altamirano-Martínez, Ruth Jackelyne Prado-Arriaga, Jaime Fernando Orozco-Gutiérrez, Gabriela Macedo-Ojeda, Nayeli Badillo-Camacho, Porfirio Gutiérrez-González, María Fernanda Bernal-Orozco, Patricia Belen Salmeron-Curiel
Publikováno v:
Nutrients
Volume 12
Issue 3
Nutrients, Vol 12, Iss 3, p 809 (2020)
Volume 12
Issue 3
Nutrients, Vol 12, Iss 3, p 809 (2020)
Evaluation of food intake quality using validated tools makes it possible to give individuals or populations recommendations for improving their diet. This study&rsquo
s objective was to evaluate the reproducibility and ability to identify dieta
s objective was to evaluate the reproducibility and ability to identify dieta
Publikováno v:
Advances in Medical Education and Practice
Tinsae Shemelise Tesfaye,1 Wagaye Alemu,1 Tadesse Mekonen2 1Public Health Department, College of Medicine and Health Science, Dilla University, Dilla, Ethiopia; 2Food Science and Nutrition Directorate, Ethiopian Public Health Institute, Addis Ababa,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Public Health Reviews
Public Health Reviews, Vol 39, Iss 1, Pp 1-12 (2018)
Public Health Reviews, Vol 39, Iss 1, Pp 1-12 (2018)
Background Education and training of undergraduate health science students in public health are insufficient in many parts of the world. This lack is a risk as early interest in specialist training options is a predictor of future training choices. A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.