Zobrazeno 1 - 10
of 1 472
pro vyhledávání: '"unconventional food"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mendes, Fernanda Duarte1 (AUTHOR), Uliana, Daniel Sgrancio2 (AUTHOR), Silva, Amanda Inácia de Souza2 (AUTHOR), de São José, Jackline Freitas Brilhante1,2 (AUTHOR) jackline.jose@ufes.br
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-12. 12p.
Autor:
Yen Yen Sally Rahayu, Wawan Sujarwo, Arifin Surya Dwipa Irsyam, Angga Dwiartama, Dian Rosleine
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 20, Iss 1, Pp 1-23 (2024)
Abstract Background As one of the world’s biodiversity hotspots, Indonesia contains over 25,000 plant species, including unconventional food plants (UFPs). These plants are integral to the dietary practices of rural communities, providing essential
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/258da92984524e7fac3483c6122a92a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aline da Silva Costa, Marcelo Henrique Avelar Mendes, Douglas Correa de Souza, Betsy Carolina Muñoz de Páez, Thiago Sampaio Guerra, Paula Aparecida Costa, Paulo Cesar Ossani, Maria Ligia de Souza Silva, Luciane Vilela Resende
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 9, Iss 49, Pp 48416-48426 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e6d3ee7594545f68acd1e00f5414cf6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernanda Duarte Mendes, Daniel Sgrancio Uliana, Amanda Inácia de Souza Silva, Jackline Freitas Brilhante de São José
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
The present study aimed to elaborate and evaluate the nutritional, physicochemical, microbiological, and sensory qualities of mixed orange, sorrel, and taioba fruit juice. Four formulations were prepared: AT25 (50% orange, 25% sorrel, 25% taioba); AT
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1164b8570fa34ab3b2a5e585da1b494f