Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"umami sauce"'
Autor:
Wang, Li-Hao a, b, Qu, Wen-Hui a, Jiang, Hui b, Xia, Song-Gang a, Feng, Xue b, Xue, Chang-Hu a, Wen, Yun-Qi a, ⁎
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies March 2025 100
Autor:
Li-Hao Wang, Wen-Hui Qu, Ya-Nan Xu, Song-Gang Xia, Qian-Qian Xue, Xiao-Ming Jiang, Hong-Ying Liu, Chang-Hu Xue, Yun-Qi Wen
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1386 (2024)
The traditional fermentation process of soy sauce employs a hyperhaline model and has a long fermentation period. A hyperhaline model can improve fermentation speed, but easily leads to the contamination of miscellaneous bacteria and fermentation fai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd6307bf641c4c1c95da154157e6dc13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.