Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"ultrasound-assisted vacuum drying"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Busra Turan, Zeynep Hazal Tekin-Cakmak, Selma Kayacan Çakmakoglu, Salih Karasu, Muhammed Zahid Kasapoglu, Esra Avci
Publikováno v:
Processes
Volume 11
Issue 3
Pages: 754
Volume 11
Issue 3
Pages: 754
In recent years, interest in the consumption of dried goji berries has increased due to its high bioactive properties. Alternative drying methods that provide faster drying and better preservation of bioactive properties should be developed. This stu
Autor:
Yang Ming, Wu Zhicheng, Li Yuanhui, Wu Zhenfeng, Wang Yaqi, Shijun Xu, Zhu Genhua, Wang Xuecheng
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 1, Pp 49-59 (2022)
Schisandra chinensis (S. chinensis) extract powder is an important intermediate for the preparation of many prepared medicines and health products. The physicochemical properties of S. chinensis extract powder have been found to vary tremendously and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oznur Saroglu, Irem Ozay-Arancioglu, Ayse Serap Karadag, Zeynep Hazal Tekin-Cakmak, Hatice Bekiroglu, Salih Karasu
Publikováno v:
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e06221, Published: 03 MAY 2021
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 03 MAY 2021
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e06221, Published: 03 MAY 2021
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 03 MAY 2021
This study aimed to investigate the effect of different drying methods on the drying kinetic, total bioactive content, in-vitro bioaccessibility of bioactive compounds, and color and microstructural properties of pomegranate arils. Drying methods sig
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e6cc1101e974f5d99146e2c045619e3e
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612021005020203&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612021005020203&tlng=en
Autor:
Xuecheng, Wang, Shijun, Xu, Zhicheng, Wu, Yuanhui, Li, Yaqi, Wang, Zhenfeng, Wu, Genhua, Zhu, Ming, Yang
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Schisandra chinensis (S. chinensis) extract powder is an important intermediate for the preparation of many prepared medicines and health products. The physicochemical properties of S. chinensis extract powder have been found to vary tremendously and
This study aimed to determine the effect of different drying methods namely, hot air drying (HAD), freeze-drying (FD), vacuum drying (VD), and ultrasound-assisted vacuum drying (USVD) on drying kinetic, total bioactive compounds, lycopene and ?-carot
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::51c297373092c0bed3f6143031a08207
https://hdl.handle.net/20.500.12639/2925
https://hdl.handle.net/20.500.12639/2925
Publikováno v:
Processes, Vol 8, Iss 761, p 761 (2020)
Processes
Volume 8
Issue 7
Processes
Volume 8
Issue 7
This study aimed to investigate the effect of different drying methods and drying temperature on the drying kinetics, total bioactive compounds, phenolic profile, microstructural properties, rehydration kinetics, and color change of cherry laurel fru