Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"ultrasound-assisted treatment"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2024 455
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 19, Pp 91-98 (2023)
In order to investigate the effect of ultrasound-assisted fermentation on its flavor and quality, mackerel enzymatic hydrolysate was, fermented with Saccharomyces longosporus to enhance the flavor, and flavor and quality changes during different ferm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac00332435f14f17bf6101052a3fddf8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 83, Iss , Pp 105942- (2022)
The present work investigated the effects of water bath heating coupled with different ultrasound treatments on the gel properties, protein conformation, microstructures and chemical interactions of silver carp surimi at low/high salt levels. Results
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59272ea1e7004c98b236482ff275e16e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 23, p 5774 (2020)
Protein-polysaccharide covalent complexes exhibit better physicochemical and functional properties than single protein or polysaccharide. To promote the formation of the covalent complex from lactoferrin (LF) and beet pectin (BP), we enhanced the Mai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09d9614d6163497c9c7613d8cbdcfae3
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 83, Iss, Pp 105942-(2022)
The present work investigated the effects of water bath heating coupled with different ultrasound treatments on the gel properties, protein conformation, microstructures and chemical interactions of silver carp surimi at low/high salt levels. Results
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Munoz, Rodrigo A.A. a, Felix, Fabiana S. a, Augelli, Márcio A. b, Pavesi, Thelma a, Angnes, Lucio a, ⁎
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2006 571(1):93-98