Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"ultrasonic-assisted immersion"'
Autor:
Junguang Li, Chenhao Sun, Wuchao Ma, Kexin Wen, Yu Wang, Xiaonan Yue, Yuntao Wang, Yanhong Bai
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1566 (2024)
This study investigated the effects of ultrasound–assisted immersion freezing (UIF) at different power rates (0, 200, 400, and 600 W) on the changes in beef quality and flavor after braising. The results demonstrated that UIF treatment at 400 W sig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e06f0e1a39a4ecbad44116fc543c2a9
Publikováno v:
In LWT 15 January 2022 154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Waste Management 15 April 2019 89:64-72
Publikováno v:
Materials Research Express, Vol 9, Iss 4, p 045008 (2022)
Branches of ZnO nanostructure were hydrothermally grown on seed layer coated on sub-microrod template by ultrasonic-assisted immersion technique. Zinc acetate, monoethanolamine, and isopropanol were used as a precursor, stabilizer, and solvent for co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb248fabb627471bb583ff322190916f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.