Zobrazeno 1 - 10
of 3 454
pro vyhledávání: '"ultrasonic emulsification"'
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 111, Iss , Pp 107081- (2024)
In present scenario, much of the attention has been put on the production and utilization of Pickering emulsions deciphering enhanced stability and applicability over wide environmental conditions. In this context the present study was carried out to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ace35fc395ae4515bb5836e17c4c6001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry December 2024 111
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 9, Pp 32-38 (2023)
Objective: To study the mechanism of ultrasonic emulsification of soy protein isolate (SPI) and to investigate the emulsification efficiency of SPI under different ultrasonic powers. Methods: Different ultrasonic powers of 28, 47, 69, 88 and 109 W we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd5b6f2182fe46c58e489b304dd26068
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry December 2023 101
Autor:
Ramos, Diego M., Sadtler, Véronique, Marchal, Philippe, Lemaitre, Cécile, Benyahia, Lazhar, Roques-Carmes, Thibault
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 September 2023 673
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 93, Iss , Pp 106296- (2023)
In this study, the stable system of bilayer emulsion was fabricated by ultrasonic emulsification. The effect of chitosan (CS) addition (0.05 %-0.4 %, w/v) at pH 5.0 on the stability of rice bran protein hydrolysate-ferulic acid (RBPH-FA) monolayer em
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2895572103874f16aafb65f005ff310f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huang, Xiang, Tu, Rui, Song, Hongbo, Dong, Kai, Geng, Fang, Chen, Lei, Huang, Qun, Wu, Yingmei
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2023 338