Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"ultrafiltration separation"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 17, Pp 174-180 (2024)
In this paper, alkali protease was used to enzymatically hydrolyze wheat germ proteins grown in the Hetao region. A univariate analysis and an orthogonal experiment were conducted to optimize the enzymatically hydrolyze process conditions of wheat ge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45501464efba44b1acc36e6b29ad8b2b
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 66-76 (2024)
To explore the preparation, enrichment, and structural analysis of bitter almond antimicrobial peptides, in this experiment, the protein was extracted from the defatted bitter almonds, and the protein was hydrolyzed by enzymes to prepare bitter almon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92f8cd1147a34269baa7dad0e83ff489
Publikováno v:
Food Science of Animal Products, Vol 2, Iss 3, p 9240077 (2024)
The skin of the Chinese giant salamander (Andrias davidianus) is a rich source of collagen. However, current research indicates limited efficiency and activity in collagen protease hydrolysis from this source. Further enzymatic hydrolysis to produce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/866d9260e3b0488ba2e42e773be85e3c
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 13, Pp 94-102 (2022)
Objective: The stability of antioxidant peptide activity of safflower seed protein with different molecular weight was studied. Methods: Using shelled safflower seed meal as experimental material, antioxidant peptides were prepared by compound enzyma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2522343a327c4887a087dc0d881deee7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Agronomy, Vol 9, Iss 4 (2014)
Bread shelf life is generally compromised by fungi mainly belonging to Aspergillus and Penicillium genera, which colonise the surface of the product within few days from the production. The aim of this study was to select a Lactobacillus brevis-based
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59f03f9fa0434660a97fef3a4bab2eb4