Zobrazeno 1 - 10
of 612
pro vyhledávání: '"ultra-filtration"'
Dapagliflozin in peritoneal dialysis patients: a pilot study evaluating peritoneal membrane function
Publikováno v:
BMC Nephrology, Vol 25, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
Abstract Background Patients taking SGLT-2 inhibitors may experience delayed peritoneal fibrosis, better ultrafiltration of water and toxins, and higher survival rates. We aimed to evaluate the possible effects of Dapagliflozin in changing the perito
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83db0fe59cc14545bcfdba98e1fdc625
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100471- (2023)
In the present study, the influence of applying enzymes on the efficiency of the membraneused for the concentration of pistachio green hull extract was evaluated. Furthermore, theeffect of the obtained concentrated extract on the oxidative stability
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88513204dc704be19a539f9d658c01ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yunis Daralammouri, Jamal Qaddumi, Khubaib Ayoub, Doaa Abu-Hantash, Mai Arafat Al-sadi, Rofayda M. Ayaseh, Murad Azamtta, Osama Sawalmeh, Zakaria Hamdan
Publikováno v:
BMC Nephrology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-6 (2022)
Abstract Background Right ventricular (RV) function is an important prognostic predictor for end-stage renal disease (ESRD) patients. Non-invasive evaluation of RV function by simple electrocardiogram (ECG) is not yet evident. The purpose of this art
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e39bcb40cc34f0daf8c7a7b0520f9c9
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 12, Pp 15-20,27 (2023)
Objective: To provide theoretical basis for the industrialization production of low-alcohol jujube wine. Methods: Three methods including Pasteurization, high-frequency ultrasound and ultra-filtration were used to terminate the fermentation. Flavor s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c6c10448b1c45d89fba835d00e88cc4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.