Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"type A gelatin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hanaa Mehdi-Sefiani, Carmen Mª Granados-Carrera, Alberto Romero, Ernesto Chicardi, Juan Domínguez-Robles, Víctor Manuel Perez-Puyana
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 7, p 419 (2024)
Hydrogels are materials made of crosslinked 3D networks of hydrophilic polymer chains that can absorb and retain significant amounts of water due to their hydrophilic structure without being dissolved. In relation to alternative biomaterials, hydroge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d926eba87474da5bb7a079740dc9f0a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Weijie Zhang, Huangchen Shen, Ying Li, Kai Yang, Peng Lei, Yian Gu, Liang Sun, Hong Xu, Rui Wang
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 9, p 1748 (2023)
(-)-Epigallocatechin gallate (EGCG) has gained considerable attention owing to its beneficial properties. However, its application as a functional food is restricted due to its instability and low bioavailability. In the present study, a food-derived
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a98d155706a4bbcbd7a27f386ab9a04
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.