Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"two-step sugar supplement"'
Autor:
Qiang Wu, Qiaoling Yuan, Xi Wang, Lingying Chen, Senlin Yi, Xiaodan Huang, Jun Wang, Xutong Wang
Publikováno v:
Metabolites, Vol 14, Iss 6, p 310 (2024)
Wild yeast suitable for kiwifruit wine fermentation was isolated and purified, and the fermentation process was optimized to increase the alcohol content of the kiwifruit wine. Pichia kluyveri was isolated from kiwifruit pulp by lineation separating,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/359f0b195caf41f2bc420574c42f30a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.