Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"tween-60"'
Publikováno v:
Drug Design, Development and Therapy, Vol Volume 17, Pp 261-272 (2023)
Muhammad Anwar Bashir,1 Amjad Khan,2 Sayyed Ibrahim Shah,3 Majeed Ullah,2 Fazli Khuda,4 Muhammad Abbas,3 Khang Wen Goh,5 Long Chiau Ming6 1Department of Pharmacy, Abasyn University, Peshawar, Pakistan; 2Department of Pharmacy, Kohat University of Sci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4afbd90d6f734994a31ea31a9fa529b0
Autor:
K. Jen, E.J. Squires
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 11, Pp 1821-1828 (2011)
Boar taint, an off-odor and an off-flavor in the meat from some uncastrated male pigs, is due to high levels of the testicular steroid hormone, androstenone, and the indole, skatole. Thus far, there are no known methods for controlling both androsten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c12eaf1a6de4d0491670c1874e53b7f
Autor:
K. Jen, E.J. Squires
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 11, Pp 1814-1820 (2011)
In many countries, male pigs are castrated to prevent boar taint, but this practice raises concerns about animal welfare and reduces the production efficiency of pork. The objective of this study was to develop dietary manipulations to prevent boar t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/519b5744a76740aa92391278dd850768
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. J. Squires, Kimberly Jen
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 11, Pp 1814-1820 (2011)
In many countries, male pigs are castrated to prevent boar taint, but this practice raises concerns about animal welfare and reduces the production efficiency of pork. The objective of this study was to develop dietary manipulations to prevent boar t
Autor:
Kimberly Jen, E. J. Squires
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 11, Pp 1821-1828 (2011)
Boar taint, an off-odor and an off-flavor in the meat from some uncastrated male pigs, is due to high levels of the testicular steroid hormone, androstenone, and the indole, skatole. Thus far, there are no known methods for controlling both androsten
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This summary is a project of the Institute for Community Engaged Scholarship (ICES) at the University of Guelph, with project partners: the Business Development Office (BDO), SPARK Program at the University of Guelph, and Knowledge Mobilization Unit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::ac0f81129d24e1b25ffd805a3ed803c1
https://hdl.handle.net/10214/3358
https://hdl.handle.net/10214/3358
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.