Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"turkish traditional foods"'
Autor:
Şüheda Atar, Bahri Özsisli
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 10, Iss 7, Pp 1293-1299 (2022)
In this study, poppy seed, which is rich in vegetable oil and protein, was added to the traditional Beyşehir tarhana instead of wheat batter. It was aimed to develop a new product and to open a new field for the use poppy seeds. The physical, chemic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3a890eaef9c43d684d3ca9483e9fbdc
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 8, Iss 6, Pp 1266-1271 (2020)
Salgam (Şalgam, shalgam) is our conventional fermented purple carrot beverage. Purple carrot (Daucus carota) is the basic raw material, and other raw materials used in the production are sourdough/ bakers’ yeast, salt (rock), bulgur flour and/or t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db55c83793f7431fac75008fe5b2953c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.