Zobrazeno 1 - 10
of 232
pro vyhledávání: '"turkish dry fermented sausage (sucuk)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yıldız-Turp, G., author, Eren, I., author, Serdaroğlu, M., author1, Kaymak-Ertekin, F., author
Publikováno v:
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities. :497-498
Autor:
Kargozari, Mina, Moini, Sohrab, Akhondzadeh Basti, Afshin, Emam-Djomeh, Zahra, Ghasemlou, Mehran, Revilla Martin, Isabel, Gandomi, Hassan, Carbonell-Barrachina, Ángel A., Szumny, Antoni
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2014 59(2) Part 1:849-858
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KISA, Çilem1, KARAGÖZ, Ezgi1, CİCİ, Gülfizar1, KÖKER, Ömer1, KILIÇ, Birol1 birolkilic@sdu.edu.tr, ŞİMŞEK, Azim2, BİLECEN, Damla3, SOYUÇOK, Ali1
Publikováno v:
Scientific Papers. Series D. Animal Science. 2018, Vol. 61, p275-282. 8p.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 57:4392-4399