Zobrazeno 1 - 10
of 207
pro vyhledávání: '"tuber formation"'
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-19 (2024)
Abstract The absorption of the essential element nitrogen by plants affects various aspects of plant physiological activity, including gene expression, metabolite content and growth. However, the molecular mechanism underlying the potato tuberization
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b31de978840948ed95a5c1e89d38a4d0
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 7, p 1433 (2024)
The winged bean is only one of the members of the leguminous species that has the potential for duo-purpose for its pod and tuber yields. The protein and nutritional content in the tuber can be used as alternative crops for animal feed. Previous stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0ba812882394a119739821b6b3a4fed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pádraic J. Flood, Minou Nowrousian, Bruno Huettel, Christian Woehle, Kerstin Becker, Tassilo Erik Wollenweber, Dominik Begerow, Christopher Grefen
Publikováno v:
BMC Genomic Data, Vol 23, Iss 1, Pp 1-3 (2022)
Abstract Objectives Lathyrus tuberosus is a nitrogen-fixing member of the Fabaceae which forms protein-rich tubers. To aid future domestication programs for this legume plant and facilitate evolutionary studies of tuber formation, we have generated a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e603380467b042d68cd483b2991cb0a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yanpeng Yin, Xiaofang Xie, Luojing Zhou, Xianmei Yin, Shuai Guo, Xianjian Zhou, Qingmiao Li, Xiaodong Shi, Cheng Peng, Jihai Gao
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Curcuma longa, known as the ‘golden spice’ and ‘life spice’, is one of the most commonly utilized spices in the world and also has medicinal, cosmetic, dye and flavoring values. Herein, we present the chromosomal-level genome for turmeric to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c0af91b1f5547c09315e413c4f6856c
Autor:
Abbas Saidi, Zahra Hajibarat
Publikováno v:
Journal of Genetic Engineering and Biotechnology, Vol 19, Iss 1, Pp 1-17 (2021)
Abstract Background Potato is one of the most important food crops worldwide, contributing key nutrients to the human diet. Plant hormones act as vital switchers in the regulation of various aspects of developmental and growth stages in potato. Due t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7faf9cd0b4c84f4a953542f66d4b7b9e
Autor:
Neal, Joseph C., Rufty,, Thomas W.
Publikováno v:
Weed Science, 2004 Mar 01. 52(2), 267-270.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4046916
Publikováno v:
Agriculture, Vol 11, Iss 11, p 1061 (2021)
Potato is the fourth staple crop in China after wheat, maize and rice. The agro-pastoral ecotone (APE) in North China is a main region for potato production. However, potato yield has been seriously constrained by water shortages because of low preci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d68054bebf44781b374514415722be1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.