Zobrazeno 1 - 10
of 840
pro vyhledávání: '"tuber flour"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 18, Pp e37628- (2024)
This study aimed to analyse the physicochemical, structural, functional, and thermal properties of flour from two indigenous Ethiopian Potato (Plectranthus edulis) varieties, Chanqua and Loffo, and to compare with wheat flour (WF). The study also inv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/581b686f7547438884f26ba008b29360
Autor:
Azhar, Badril, Gunawan, Setiyo, Febriana Setyadi, Eunike Rhiza, Majidah, Lailiyah, Taufany, Fadlilatul, Atmaja, Lukman, Aparamarta, Hakun Wirawasista
Publikováno v:
In Heliyon November 2023 9(11)
Autor:
Widya Karina Wijono, Teti Estiasih
Publikováno v:
Advances in Food Science, Sustainable Agriculture, and Agroindustrial Engineering, Vol 4, Iss 2, Pp 162-170 (2021)
The addition of carbohydrates on gluten meat analogue has the potency to improve texture, such as lesser yam flour. It can be processed by steaming and baking. This study aimed to determine, analyze, evaluate the effect of cooking methods (steaming a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5f09366f8854706be136d4017559eaf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Badril Azhar, Setiyo Gunawan, Eunike Rhiza Febriana Setyadi, Lailiyah Majidah, Fadlilatul Taufany, Lukman Atmaja, Hakun Wirawasista Aparamarta
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 11, Pp e21972- (2023)
Gelatine is frequently used as a food ingredient. However, Indonesia imports almost all of its gelatine, totaling 3990152 tons annually. Gelatine could be replaced with glucomannan compound which was found in porang tubers. However, it also contains
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/776955ac7a964e9b842e914da1ad1bce