Zobrazeno 1 - 10
of 591
pro vyhledávání: '"tub gurnard"'
Autor:
Sibel Atak Sanduvaç, Ali İşmen
Publikováno v:
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries, Vol 7, Iss 1, Pp 67-85 (2024)
Chelidonichthys lucerna is an economically important demersal species. It is under excessive fishing pressure and yields from fisheries are in decline in Türkiye. Information about the species' population structure and habitat connections is limited
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/967a257102704c43a8201fc9a8fa0bf2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ÖZDEMİR, Süleyman1 suleymanozdemir57@gmail.com, DUYAR, Hünkar Avni1, BİRİNCİ ÖZDEMİR, Zekiye1
Publikováno v:
Turkish Journal of Maritime & Marine Sciences. Jun2023, Vol. 9 Issue 1, p30-42. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Marine Science and Technology Bulletin, Vol 8, Iss 2, Pp 85-91 (2019)
The study was carried out in the 2012-2016 fishing seasons in the Central Black Sea coasts of Turkey. Tub gurnard (Chelidonichthys lucerna L., 1758) were examined in the commercial fishery (trawls, trammel nets and gillnets). A total of 56.104 kg tub
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/848135dcd44c47a4afe4195ad5d30003
Autor:
Bekaert, Karen, author1
Publikováno v:
Seafood research from fish to dish: Quality, safety and processing of wild and farmed fish. :289-296
Autor:
Hajer Bougatef, Cristina de la Vega-Fernández, Assaad Sila, Ali Bougatef, Oscar Martínez-Alvarez
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 21, Iss 2, p 131 (2023)
Tub gurnard is a highly abundant fishery species caught as a discard in the Mediterranean Sea. This work proposes its valorisation through the release of potential antihypertensive peptides and glycosaminoglycans (GAGs) through the controlled hydroly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75c6e18ff2344f70a5062d4c4d590478
Autor:
Uyan, Ali, Turan, Cemal
Publikováno v:
In Biochemical Systematics and Ecology August 2017 73:35-40
Autor:
Çorapcı, Bengünur1 bengucorapci@hotmail.com, Kocatepe, Demet1
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2019, Vol. 44 Issue 6, p1059-1070. 12p.