Zobrazeno 1 - 10
of 194
pro vyhledávání: '"trophic effects"'
Feeding on rapid cold hardening Ambrosia artemisiifolia enhances cold tolerance of Ophraella communa
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Low temperatures greatly influence newly introduced species, and increased cold tolerance can facilitate their establishment in new environments. The invasive alien species Ambrosia artemisiifolia is distributed at high latitudes and altitudes, where
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b4591502e6f4fdaa69ff89967dc72d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ovadia, Ofer, Schmitz, Oswald J.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2002 Oct 01. 99(20), 12927-12931.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3073325
Autor:
Nilsson, P. Anders
Publikováno v:
Journal of Animal Ecology, 2001 Jan 01. 70(1), 14-19.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2693475
Autor:
Gregory M. Eckhartt, Graeme D. Ruxton
Publikováno v:
Ethology.
Funding: This work was supported by the University of St Andrews. Artificial light at night (ALAN) has been implicated in the global decline of insect populations. Causal mechanisms contributing to declines remain unclear, however. Here we examine ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hebert Silveira, Antonio Diego Brandão Melo, Cristiano Bortoluzzi, Leandro Batista Costa, Marcos Horácio Rostagno, Allan Paul Schinckel, Cesar Augusto Pospissil Garbossa, Vinícius de Souza Cantarelli
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 47, Iss 0 (2018)
ABSTRACT The intestinal gene expression of RelA/p65 (NF-κB), insulin growth factor 1 (IGF-1), glucose transporter 2 (GLUT2), and Na+/dependent glucose transporter 1 (SGLT1) were evaluated in response to benzoic acid, yeast culture, L-glutamine, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a68a5a8b461c43338a72b0b02bb5c4bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.