Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"trimethylamine lyase"'
Autor:
Marc Ferrell, Peter Bazeley, Zeneng Wang, Bruce S. Levison, Xinmin S. Li, Xun Jia, Ronald M. Krauss, Rob Knight, Aldons J. Lusis, J. C. Garcia‐Garcia, Stanley L. Hazen, W. H. Wilson Tang
Publikováno v:
Journal of the American Heart Association: Cardiovascular and Cerebrovascular Disease, Vol 10, Iss 21 (2021)
Background Trimethylamine‐N‐oxide (TMAO) is a small molecule derived from the metabolism of dietary nutrients by gut microbes and contributes to cardiovascular disease. Plasma TMAO increases following consumption of red meat. This metabolic chang
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7941dca5c3b14957ac1a96c359ba4971
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, 11(1):93-100
Coronary heart disease (CHD) is defined by atherosclerosis, which may result in stenosis or blockage of the arterial cavity, leading to ischemic cardiac diseases such as angina and myocardial infarction (MI). Accumulating evidence indicates that the
Publikováno v:
Nutrients; Volume 15; Issue 1; Pages: 206
Dietary methionine restriction (MR) has been shown to decrease plasma trimethylamine-N-oxide (TMAO) levels in high-fat diet mice; however, the specific mechanism used is unknown. We speculated that the underlying mechanism is related with the gut mic
Autor:
Kashyap, Jyoti
Choline, a quaternary amine, is found in a wide variety of foods such as dairy, egg-baseddishes, and red meat. Moreover, this compound also occurs in the marine environment andis a non-competitive substrate for methanogens. This compound, in our gut,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W.H. Wilson Tang, Xun Jia, Stanley L. Hazen, Aldons J. Lusis, Jose C. Garcia-Garcia, Zeneng Wang, Bruce S. Levison, Ronald M. Krauss, Xinmin S. Li, Peter Bazeley, Marc Ferrell, Rob Knight
Publikováno v:
Journal of the American Heart Association: Cardiovascular and Cerebrovascular Disease, Vol 10, Iss 21 (2021)
Journal of the American Heart Association: Cardiovascular and Cerebrovascular Disease
Journal of the American Heart Association: Cardiovascular and Cerebrovascular Disease
Background Trimethylamine‐ N ‐oxide (TMAO) is a small molecule derived from the metabolism of dietary nutrients by gut microbes and contributes to cardiovascular disease. Plasma TMAO increases following consumption of red meat. This metabolic cha
Autor:
Ferrell, Marc, Bazeley, Peter, Wang, Zeneng, Levison, Bruce S, Li, Xinmin S, Jia, Xun, Krauss, Ronald M, Knight, Rob, Lusis, Aldons J, Garcia-Garcia, JC, Hazen, Stanley L, Tang, WH Wilson
Publikováno v:
Journal of the American Heart Association, vol 10, iss 21
Background Trimethylamine-N-oxide (TMAO) is a small molecule derived from the metabolism of dietary nutrients by gut microbes and contributes to cardiovascular disease. Plasma TMAO increases following consumption of red meat. This metabolic change is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::a1be4b1bcd28f831c7514d660a0d428f
https://escholarship.org/uc/item/4sw9t5xz
https://escholarship.org/uc/item/4sw9t5xz
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.