Zobrazeno 1 - 10
of 752
pro vyhledávání: '"tribology studies"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 102 (2023)
A key circular economy concept for food loss reduction is upcycling. In this work, soft-solid food preparations were designed for people with swallowing difficulties, formulated with wasted physiophatic pears, which do not enter the market for fresh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cc9fbd914c346fca32bd09594cc6305
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Biomechanics 18 September 2015 48(12):3004-3011
Publikováno v:
In Tribology International June 2015 86:28-35
Publikováno v:
Lubricants, Vol 10, Iss 6, p 129 (2022)
Sustainability has become of paramount importance, as evidenced by the increasing number of norms and regulations concerning various sectors. Due to its intrinsic trans-sectorial nature, tribology has drawn the attention of the supporters of sustaina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/628b7d5947104f7182e8c58b7d5119c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.