Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"transfructosylation activity"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Beatriz Pregnolato de Oliveira Silva, Daniela Abdal, José Pedro Zanetti Prado, Giancarlo de Souza Dias, Sergio Andres Villalba Morales, Michelle da Cunha Abreu Xavier, Alex Fernando de Almeida, Elda Sabino da Silva, Alfredo Eduardo Maiorano, Rafael Firmani Perna
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Abstract In this work, it was determined the influence of temperature, pH and storage time on the enzymatic activity and stability of an extracellular fructosyltransferase (FTase E.C.2.4.1.9) from Aspergillus oryzae IPT-301 produced by submerged ferm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f5b93a00559475187adcb5e05f9be5b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elena Jiménez-Ortega, Egle Narmontaite, Beatriz González-Pérez, Francisco J. Plou, María Fernández-Lobato, Julia Sanz-Aparicio
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 23; Issue 23; Pages: 14981
17 pags., 5 figs., 1 tab. -- This article belongs to the Special Issue Protein Structure and Function in Microorganisms
Rhodotorula dairenensis β-fructofuranosidase is a highly glycosylated enzyme with broad substrate specificity that catalyzes
Rhodotorula dairenensis β-fructofuranosidase is a highly glycosylated enzyme with broad substrate specificity that catalyzes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cae577a13bb08247c687a7b830362de6
https://api.elsevier.com/content/abstract/scopus_id/85143688749
https://api.elsevier.com/content/abstract/scopus_id/85143688749
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michelle da Cunha Abreu Xavier, Rafael Firmani Perna, Maria Beatriz Pregnolato de Oliveira Silva, Elda Sabino da Silva, Giancarlo de Souza Dias, Alfredo Eduardo Maiorano, Sergio Andres Villalba Morales, Alex Fernando de Almeida, José Pedro Zanetti Prado, Daniela Abdal
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 24, Article number: e2020283, Published: 16 JUL 2021
Brazilian Journal of Food Technology v.24 2021
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Brazilian Journal of Food Technology v.24 2021
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
In this work, it was determined the influence of temperature, pH and storage time on the enzymatic activity and stability of an extracellular fructosyltransferase (FTase E.C.2.4.1.9) from Aspergillus oryzae IPT-301 produced by submerged fermentation.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.