Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"transepithelial transportation"'
Autor:
Xiaojun Ni, Zhenya Zhai, Zhongquan Xin, Chengquan Tan, Yiliang Chen, Jinping Deng, Pinfeng Liao, Limeng Zhang, Zaili Xiao, Baichuan Deng
Publikováno v:
eFood, Vol 1, Iss 3 (2020)
Pig blood is an important by-product of the meat industry, which has not been fully utilized. In this study, Pig Blood Cells (PBC) were hydrolyzed by Alcalase and followed with simulated Gastrointestinal (GI) digestion to generate bioactive peptides.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ed65ce96ef644daa7632845e0610e9b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.