Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"traditional starter"'
Autor:
Jinglong Liang, Lichuan Deng, Zhipu Li, Yongtao Fei, Weidong Bai, Wenhong Zhao, Songgui He, Rongbing Cao
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Xiaoqu starter serves as the saccharifying and fermenting agent in the production of Cantonese soybean-flavor (Chi-flavor) Baijiu, and the complex microbial communities determine the flavor and quality of the product. Round-Koji-mechanical starter (p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e51e6e87c974b12bf961969b63d6439
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 3, Pp 789-794 (2023)
Wheat allergy has become a serious health threat worldwide and its prevalence has increased alarmingly in the past few years. Factors such as food matrix and food processing may alter the structure of wheat proteins, and hence affect its allergenic p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75e75c17fdbd4e36881d9c1be8c04a71
Autor:
Iličić Mirela D., Bjekić Maja R., Milanović Spasenija D., Vukić Vladimir R., Kanurić Katarina G., Vukić Dajana V.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2019, Iss 50, Pp 86-92 (2019)
The quality of fresh cheese produced with the addition of traditional starter culture and kombucha inoculum have been investigated in this study. Fresh cheese was produced from milk with 3% fat content. The traditional starter culture FD-DVS XPL-1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38d59b636c5b4ce69ac9a6d1f4726179
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aly Savadogo, Marius K. Somda, Ousmane Koita, Iliassou Mogmenga, Ibrahim Keita, Alfred S. Traore
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 15, No 20 (2016); 823-829
“Rabile” is dried yeast harvested from Sorghum beer, used as a traditional starter culture but more especially as ingredient in sauce and food cooking in Burkina Faso. The present study aimed to isolate and identify indigenous yeast flora of “R
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.