Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"traditional foodways"'
Publikováno v:
GeoHealth, Vol 6, Iss 12, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Indigenous food sovereignty relies on ecological knowledge of plants and animals, including knowledge related to their development and behavior through the seasons. In the context of anthropogenic climate change, ecological calendars based o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edf2521105bc467ab5bf6a2f2c5853a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wytsalucy, Reagan C.
Publikováno v:
All Graduate Theses and Dissertations
Agricultural production among the Native American populations of the Southwest declined significantly during the twentieth century. Corn, beans and squash, the three most recognized traditional food crops, remains widespread, but knowledge regarding
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::5d710db4f285a9ef426c42452794101c
https://digitalcommons.usu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=8745&context=etd
https://digitalcommons.usu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=8745&context=etd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wytsalucy, Reagan C.
Publikováno v:
All Graduate Theses and Dissertations.
Agricultural production among the Native American populations of the Southwest declined significantly during the twentieth century. Corn, beans and squash, the three most recognized traditional food crops, remains widespread, but knowledge regarding
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.