Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"traditional curing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
WANG Ming-ying; WANG Jian; DU Si-chen; LU Jia; WANG Hong-hong; ZHAO Cai-de; YU Jia-cheng; DIAO Shen
Publikováno v:
Hecheng xiangjiao gongye, Vol 45, Pp 244-252 (2022)
Recent research progress in curing system of silicone rubber was reviewed from the optimization of traditional vulcanization system and the development of new vulcanization system with 53 references. The advantages and disadvantages of organic peroxi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91bf51173e834d42859f9627abe73a3c
Autor:
Manizheh Maghsoudi, fariba Seddighi
Publikováno v:
Dānishhā-yi būmī-i Īrān, Vol 7, Iss 13, Pp 145-188 (2020)
Health, illness, and therapeutic practices are cultural components, so the meaning of these concepts varies throughout different cultures. There are different ethnic and religious groups in Iran, and this diversity makes the different meanings of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a1327bb0a694f6ea18f0c9db77dbef6
Publikováno v:
Salud Pública de México, Vol 41, Pp S106-S108 (1999)
Objetivo. Evaluar el curado ácido como medida preventiva para reducir el contenido de plomo en vasijas de barro vidriadas. Material y métodos. En 27 vasijas de barro procedentes de cuatro estados de México se determinó, mediante espectrofotometr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7be42fa31c4405bb318f70f4b66a034
Publikováno v:
Food Research International
Food Research International, Elsevier, 2011, 44 (9), pp.2930-2937. ⟨10.1016/j.foodres.2011.06.048⟩
Food Research International, Elsevier, 2011, 44 (9), pp.2930-2937. ⟨10.1016/j.foodres.2011.06.048⟩
International audience; Green vanilla beans were subjected to the traditional curing process in Mexico. Odor-active potential from beans including 23 compounds was monitored through the analysis of both free and glucosidically bound volatiles. 8 of t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::da3ddbfa5f1745ef1d12538af3cd0945
https://hal.inrae.fr/hal-02648736
https://hal.inrae.fr/hal-02648736
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.