Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"traditional crops"'
Publikováno v:
Economia Agro-Alimentare, Vol 26, Iss 1 (2024)
The purpose of this study is to analyze the potential of the Tangerine of Patate (Citrus x clementina) to obtain a Protected Designation of Origin (PDO). The study emphasizes the crucial role of local climatic conditions, unique soil characteristics,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53d103615cfd4b72a8953e626b5b4703
Publikováno v:
Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 23, Iss 2, Pp 26-30 (2023)
Since the beginning of the 21st century, there has been an increase in the share of small enterprises in the grain industry, the number of which is increasing even today. At most of such enterprises, it is impossible to apply the existing longterm fu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56ddb59b0aeb48e08b82b205c51bf0e9
Autor:
Sussy Munialo, Cecilia Moraa Onyango, Jane Ambuko Lukachi, Oliver Vivian Wasonga, Joyce Gichuku Maina, Jonathan Makau Nzuma, Abeda Dawood, Lindiwe Majele Sibanda
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
Research conducted on food systems by higher institutions can contribute to sustainable food security and nutrition at a local level and reduce the impact of societal challenges such as malnutrition. Unfortunately, malnutrition itself manifests as hi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d91e1a926484ca4aafdb6c57b3115a1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K.Anandan
One of the challenges for achieving inclusive growth during the 11th Plan and beyond relates to the revival of Indian agriculture. The farm population has been waiting patiently year after year for a ‘new deal’ for agriculture. Doubling agricultu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1c2b8c37bb6f0b4434344a23b056f446
Autor:
Nete Kodahl, Marten Sørensen
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 6, p 1066 (2021)
Plukenetia volubilis (Euphorbiaceae) is an underutilized oilseed crop native to the Amazon basin, where it has been utilized by humans since Incan times. The large seeds contain approximately 45–50% lipid, of which approximately 35.2–50.8% is α-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcd34f0cd734427da546c76d7fb7fdeb
Autor:
Rivera, Isabel Sepúlveda, Otárola, Raúl Molina, del Mar Delgado-Serrano, María, Ginel, José Emilio Guerrero
Publikováno v:
Estudios Atacameños, 2015 Jan 01(51), 185-206.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26395066
Autor:
Krystyna Swiderska, Alejandro Argumedo, Chemuku Wekesa, Leila Ndalilo, Yiching Song, Ajay Rastogi, Philippa Ryan
Publikováno v:
Sustainability; Volume 14; Issue 18; Pages: 11311
The food systems and territories of Indigenous Peoples sustain much of the world’s biodiversity, cultivated and wild, through agroecological practices rooted in Indigenous cosmovision and cultural and spiritual values. These food systems have a cri
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.