Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"toxic and essential elements"'
Autor:
Katya Peycheva, Veselina Panayotova, Tatyana Hristova, Albena Merdzhanova, Diana Dobreva, Tonika Stoycheva, Rositsa Stancheva, Patrizia Licata, Francesco Fazio
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 6, p 936 (2024)
Today, the distribution and consumption of canned products have become widespread due to the convenience of using processed fish products. This study aims to evaluate elements of toxicological concern and essential elements (Cd, Al, Cu, Cr, Mn, Fe, P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d83d1448fc04c3ca44b22955809ec00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Petrović, Jelena B.
Publikováno v:
Универзитет у Београду
Cilj ovog istraživanja bio je da se izvrši kvantitativna procena izloženosti stanovništva Srbije hemijskim opasnostima u hrani životinjskog porekla. Istraživanjem su obuhvaćeni: aflatoksin M 1 u mleku i proizvodima od mleka, histamin u svežoj
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::7637282f0f27088484ea5f7fa7fc9078
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/151211/Izvestaj_Komisije_13574.pdf
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/151211/Izvestaj_Komisije_13574.pdf
Publikováno v:
International Journal of Preventive Medicine, Vol 5, Iss 11, Pp 1351-1359 (2014)
Background: Tea is the most popular nonalcoholic beverage worldwide. In recent years, some Iranian studies have shown the occurrence of toxic elements in fresh or dried tea leaves as well as in brewed tea. The present study aimed to ascertain the hea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/234f112e1be54eed821ebaeb8696e0fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Syprose Nyachoti, Nati Phan, Laura C. Scott, Frederick O. Okwori, Mom TatahMentan, Tewodros Rango Godebo, Nedaa Felemban
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 17, Iss 8128, p 8128 (2020)
International Journal of Environmental Research and Public Health
Volume 17
Issue 21
International Journal of Environmental Research and Public Health
Volume 17
Issue 21
We determined the concentrations of toxic and essential elements in rice and other grains (lentils, barleys, beans, oats, wheat, and peas) grown in the United States (US) and other countries using Inductively Coupled Plasma Mass Spectrometry (ICPMS).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Preventive Medicine, Vol 5, Iss 11, Pp 1351-1359 (2014)
International Journal of Preventive Medicine
Scopus-Elsevier
International Journal of Preventive Medicine
Scopus-Elsevier
Background: Tea is the most popular nonalcoholic beverage worldwide. In recent years, some Iranian studies have shown the occurrence of toxic elements in fresh or dried tea leaves as well as in brewed tea. The present study aimed to ascertain the hea