Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"total sugar content"'
Autor:
Kamonthip Nilmat, Panusorn Hunsub, Somkiat Ngamprasertsith, Winatta Sakdasri, Aphichart Karnchanatat, Ruengwit Sawangkeaw
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 1967 (2024)
Rambutan seeds are by-products generated from fruit-processing factories; the leftover seeds are buried in landfills, generating methane emissions. This work aimed to extract polysaccharides (POLS) from rambutan seeds by using subcritical water extra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77102d084b6d4cc2a87045dc141742cc
Publikováno v:
Mathematical Biosciences and Engineering, Vol 19, Iss 10, Pp 10687-10709 (2022)
In the process of chlortetracycline (CTC) fermentation, no instrument can be used to measure the total sugar content of the fermentation broth online due to its high viscosity and large amount of impurities, so it is difficult to realize the optimal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81cb7bf2e05149e6aa46a3338b55c046
Autor:
CRUCIRESCU, Diana
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXVIII, Iss 4, Pp 156-166 (2021)
Apple plays an important role in human health. The unripe apples, after physiological falls and the agricultural operation "regulation of the fruit load", are not used for food. The use of agricultural organic waste is a current problem. In the prese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89e6db65305c4afa97bda4ce870a82c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Phenol-sulfuric acid method is one of the most common methods applied to the analysis of total sugar content during polysaccharides study. However, it was found that the results obtained from the phenol-sulfuric acid method was generally lower than t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8550f70f86104264a1f9474e047b8e98
Autor:
Loredana Elena Vîjan, Ivona Cristina Mazilu, Carmen Enache, Sebastian Enache, Carmen Mihaela Topală
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 11, p 2134 (2023)
Five types of honey (multifloral, sunflower, linden, rapeseed, and acacia), from Southern Romania, were classified using chemometrics methods coupled with IR spectroscopy. The botanical origin’s effect on the physicochemical characteristics of hone
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8014e6472b764d528da03feef03e92fc
Autor:
Sun Yu-mei, Han Xiang, Zhang Dong-xiang, Sun Qiao-yan, Chen Xiang-guang, Yao Min-pu, Huang Su-yi, Ma De-shou, Zhou Biao
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 18, Iss 1, Pp 31-38 (2020)
In order to solve the problem that the total sugar content of the chlortetracycline fermentation tank can not be automatically detected online, a prediction method which combines the output recursive wavelet neural network and the Gauss process regre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2072828608e24be2b0a6047a6f328609
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.