Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"total phenolic and flavonoid compounds"'
Autor:
Lisete Sousa Paiva, Ana Paula Dias, Massimo Francesco Marcone, José António Bettencourt Baptista
Publikováno v:
Beverages, Vol 9, Iss 4, p 94 (2023)
The objective of this study was to investigate the variability of natural bioactive compounds, such as catechin, theaflavin, total phenolic content (TPC), and total flavonoid content (TFC), of Azorean black tea (Camellia sinensis L., O. Kuntze) as we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22a3ef70431f4fb6ba05959674c5acc6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.