Zobrazeno 1 - 10
of 32 632
pro vyhledávání: '"total nitrogen content"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu, Mingyang1,2 (AUTHOR) 10757231040@taru.edu.cn, Bai, Xinlu3,4 (AUTHOR) bxl0112@163.com, Bao, Jianping1,2 (AUTHOR) baobao-xinjiang@126.com, Wang, Zengheng1,2 (AUTHOR) 10757213041@stumail.taru.edu.cn, Tang, Zhihui5 (AUTHOR) xjtzh0701@sina.com, Zheng, Qiangqing6 (AUTHOR) zhengqq369@163.com, Zhi, Jinhu3,4 (AUTHOR) zjhzky@163.com
Publikováno v:
Agronomy. Jun2024, Vol. 14 Issue 6, p1284. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fruzsina Balogh-Hartmann, Csilla Páger, Anita Bufa, Zoltán Sipos, Anna Dávidovics, Zsófia Verzár, Tamás Marosvölgyi, Lilla Makszin
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2329 (2024)
The growing consumption of plant-based milk substitutes raises important questions about their composition. The various additives used by manufacturers, including those employed as flavor enhancers, protein additives, and stabilizers, may contain bot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aeb04844469a441280f38177b592f872
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 6, p 1284 (2024)
In order to efficiently detect total nitrogen content in Korla fragrant pear leaves, near-infrared spectroscopy technology was utilized to develop a detection model. The collected spectra underwent various preprocessing techniques including first-ord
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2214667035341529fe452de5c9a158b