Zobrazeno 1 - 10
of 103 471
pro vyhledávání: '"total lipid"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abutaha Nael, AL-Mekhlafi Fahd A.
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 271-88 (2024)
The rising cultivation of edible insects at an industrial level highlights the importance of employing appropriate post-harvest methods for processing safe and fine-quality insect-based products. The study investigated the impact of different drying
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1a6d3b5b98f4de9887c47ee40b6b413
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2024 435
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Xiufen1, He, Yuehui2,3,4, Zhou, Yuanyuan2,3,4, Zhu, Baohua1, Xu, Jian2,3,4, Pan, Kehou1,5 qdpankh@126.com, Li, Yun1 sxsdlwl@ouc.edu.cn
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels & Bioproducts. 4/8/2023, Vol. 16 Issue 1, p1-19. 19p.
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 November 2023 321
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 11 (2024)
The potential of diatoms as aquatic bait, attribute to their abundance in highly unsaturated fatty acids, has been extensively studied. Temperature plays a crucial role in the synthesis of these fatty acids. This study specifically investigated the i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fd78c87d4d142d5b18fe9775c2d7a18