Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"total contents of polyphenolics and flavonoids"'
Autor:
Boris Pejin, S. H. Lakicevic, Jelena Djordjevic, Saša Matijašević, Miodrag L. Lazić, Aleksandra S. Djordjević
Publikováno v:
Natural Product Research
Autochthonous variety 'Prokupac' (Vitis vinifera L.) red wines with the addition of selected aromatic herbs (Artemisia absinthium, Cinnamomum zeylanicum, Glycyrrhiza glabra and Pimpinella anisum L.) were evaluated for chemical composition and biologi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::eecc64e10a2f7a6ed593ea5b13f297a3
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5382
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5382
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.