Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"total anthocyanin content"'
Publikováno v:
Plant Methods, Vol 20, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Background Red raspberry fruit color is a key driver of consumer preference and a major target of breeding programs worldwide. Screening for fruit color typically involves the determination of anthocyanin content and/or the assessment of col
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a41adb6562e432697568b537afa3a7a
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract The study focused on the morphological and chemical characteristics of 200 Hymenocrater longiflorus Benth. genotypes found in natural habitats of eight regions in west of Iran. The primary objective of the study was to assess the morphologic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ecde83ab22e456bab91b7413048e12e
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ulum-i Bāghbānī, Vol 37, Iss 4, Pp 1115-1134 (2024)
Introduction Horticultural waste is one of the top challenges these days. As the population increases, food loss and waste, which has a serious impact on the environment and human health. Horticultural waste is rich in nutrients, polysaccharides and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be689dbaa9ad476482aaac6757b4bf29
Autor:
H. Hassanpour, P. Sadegi
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 12, Iss 4, Pp 97-116 (2023)
Strawberry (Fragaria × ananassa Dutch) is a widely grown fruit crop in the world due to its high aroma, taste, and nutritional value. In this study, the effect of foliar application of titanium dioxide nanoparticles on phytochemical modifications of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a81ef7b0604432895c50e9c69782806
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Optimization of enzyme-assisted extraction of anthocyanins from eggplant (Solanum melongena L.) peel
Autor:
PR. Amulya, Rayees ul Islam
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100643- (2023)
Enzyme-assisted extraction (EAE) of total yield (TY), total anthocyanin content (TA), antioxidant activity (AOA) and total phenolic content (TPC) from eggplant peel was optimized using response surface methodology. Enzyme concentration (5–15 %), ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2e9fd31bed34792a25e2464ce65de91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 18, p 6690 (2023)
This work focusses on the analysis of anthocyanins present in wild Czech elderberries, using spectrophotometric methods and liquid chromatography. Spectrophotometric methods were used to determine antioxidant capacity, total phenolic content, and tot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4a00750036349a292dd6cb0ec7f0b6b