Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"total aerobic bacteria"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 4, Pp e26006- (2024)
This study thoroughly explores the quality and safety aspects of saeu-jeot, a popular salt-fermented shrimp in South Korea, with a specific focus on products fermented in underground tunnels. In this study, an extensive analysis of key quality factor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b41f6f744e68451eb37a750cc5132cab
Autor:
Nadjah Guergueb
Publikováno v:
Revista Científica, Vol 34, Iss 1 (2024)
The main goal of this article was to conduct a meta–analysis, to estimate the hygienic quality of the raw milk intended for human consumption and subsequently relative risk factors that may impact milk quality in Algeria. Weighted random–effects
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bccd4dbf57124d7fa85ebb2cac57d8ec
Autor:
Madeleine Moazzami, Emma Bergenkvist, Sofia Boqvist, Sara Frosth, Solveig Langsrud, Trond Møretrø, Ivar Vågsholm, Ingrid Hansson
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 10, Pp 100155- (2023)
Inadequate cleaning and disinfection (C&D) in slaughterhouses can cause bacterial contamination of meat, resulting in foodborne disease and reduced meat quality. Different methods for monitoring the efficacy of C&D procedures are available, but few s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a4bd1b69c28411680f70f40ebc553d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María Cevallos-Almeida, Ana Burgos-Mayorga, Carlos A. Gómez, José Luis Lema-Hurtado, Leydi Lema, Iveth Calvache, Christian Jaramillo, Isabel Collaguazo Ruilova, Evelyn Pamela Martínez, Pamela Estupiñán
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 14, Iss 4, Pp 918-925 (2021)
Background and Aim: Pre-slaughter management and slaughter operations are considered critical factors for animal welfare and meat quality. Previous studies have found poor animal welfare management at municipal slaughterhouses in Ecuador, and little
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/417c987d92a74e3aaa11ce3e3a5600fb
Autor:
Seung-Won Yi, Ara Cho, Eunju Kim, Sang-Ik Oh, Jae Hee Roh, Young-Hun Jung, Changyong Choe, Jae Gyu Yoo, Yoon Jung Do
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 5, Pp 682-691 (2020)
Careful cleaning and disinfection of pigpens is essential to prevent disease spread and avoid the resultant economic losses. Hygiene in pigpens is generally evaluated by visual monitoring supplemented with bacteriological monitoring, which include
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64d76e4877b048a2976d76969d085844
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.