Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"total acids"'
Autor:
Alaa Suhiel Ibrahim
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 12, Iss 3, Pp 247-254 (2020)
Abstract. This investigation was conducted during 2014, 2015 and 2016 in the field of the citrus experimental station in Ciano, the general corps of scientific agricultural researches. The growth and yield of orange trees (Washington navel 141) budde
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/599849013a3145e1827b63ce41f48317
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Separations, Vol 8, Iss 10, p 191 (2021)
The determination of alcohol, SO2, and total acids in wine through conventional laboratory techniques have some limitations related to the amount of the samples, analytical preparation of laboratory staff, and time to carry out the analysis. In recen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/543855d37649401eb104d72928120f94
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 33, Iss 6, Pp 570-579 (2015)
The Cerason variety is a hybrid from the cross of Merlan × Fratava varieties and its registration took place in 2008. In the category of fungus-resistant (PIWI) grapevine varieties, Cerason represents a very prospective variety. This study deals wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bef2df4a34ed4765909a2c61ece03b9b
Autor:
Đurović Vesna, Ilić Radmila
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 20, Iss 40, Pp 137-144 (2015)
The goal of this study was to determine whether the quality of fruit nectars and wines available on the local market is in accordance with the quality prescribed by the Rulebook. The research involves analysis of blueberry, strawberry, peach, apple a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ac12a26e6774265aa50a3bded92559c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Separations
Volume 8
Issue 10
Volume 8
Issue 10
The determination of alcohol, SO2, and total acids in wine through conventional laboratory techniques have some limitations related to the amount of the samples, analytical preparation of laboratory staff, and time to carry out the analysis. In recen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Veteriner, Vol 14, Iss 1 (2013)
The purpose of this study was to find out the effect of lime total acids on the characteristics ofintestine broiler base on its pH, digestive viscosity, and the number and hight of small intestineof villi. Atotal of120 male Lohmann broiler chicks wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3efaf786d914333b89c86661fd0d480
Autor:
Bosak, Danijel
Pokus je postavljen 12. ožujka 2019. godine na demonstracijsko vinogradarsko – vinarskom pokušalištu Mandićevac (45°22´4,75´´N 18°12´46,35´´E), vinogorje Đakovo, u sklopu Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek. Svrha ovog istraži
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4096::e72bcb615957c16f61bcf161aed38fb3
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951503
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:951503